Grønnsaker og abonnement

Gavekort:

Du kan bestille gavekort som bursdagspresang eller til jul. Gavekortet vil inneholde et fint utvalg av lokale grønnsaker. Gavekortet brukes i løpet av sesongen 2023, fra juni til oktober. Bestill på Kontakt siden, eller ring 41 33 27 13. 

Gavekortet koster 250 kr for liten pose og 350 kr for stor pose.

Like fin overraskelse som marsipangrisen til jul.



Ordinært abonnement:

Velg mellom vår-. sommer og høst-abonnement

Vi har god variasjon av grønnsaker i kassen. Grønnsakskassen inneholder ca. 6-8 nyhøstete grønnsaker. Rett fra jordet og på bordet. 

Om dere er stor familie anbefales en grønnsakskasse hver uke, om du er en eller to, kan det holde med annenhver uke (med mindre du er veldig glad i grønnsaker).


(NB, uke 27 er det ingen utlevering av grønnsaker) 

Ferieabonnement:

I sesong 2023 vil vi også ha ferieabonnement. Om du skal på hytta kan du bestille grønnsakskasse i forkant, slik at den står klar når du ankommer Oppdal.  


(NB, uke 27 er det ingen utlevering av grønnsaker)


Test en kasse:

Om du ønsker å prøve en kasse før du binder deg til et abonnement kan du bestille en kasse. Gi beskjed god tid i forveien. Kassen koster 350 kr. 


Betaling:

En grønnsakskasse koster 290 kr eks .mva. Det forhåndsbetaling for ønsket antall kasser. Betalingen blir delt i to fakturaer. Halvparten faktureres i juni og  resterende i august. Ferieuker trekkes fra i forkant. 

Det blir levert grønnsaker i 16 uker, med oppstart i uke 24 og avslutning i uke 40. 

I uke 27 (3.-09. juli) har jeg ferie og er bortreist. 

Ved ferieabonnement betaler du antall uker du er i Oppdal. 


Grønnsaker:

Grønnsakskassen vil inneholde blant annet:

Vår, uke (23) 24- 26:

Salat, spinat, reddik, rabarbra, vårløk, neper, grønnkål, fersk hvitløk, mikrogrønt og krydder. En nyhet blir pac choi.


Sommer, uke 28-31: Beter, sukkererter, knutekål, blomkål, brokkoli, grønnkål, fersk løk, salatløk, hvitløk mm.


Høst, uke 32-41

Bondebønner, brekkbønner, gul og grønn squash, grønnkål, brokkoli, hvitløk, fennikel, ulike salater og mangold. Utover mot sensommeren vil det også dukke opp hodekål, blomkål, løk, salatløk, vårløk, gulrot, kålrot, grønn spisskål, rød spisskål, pastinakk, knutekål, og rotselleri.

Bladpersille, kruspersille, timian og oregano.


Utlevering:

Møtepunkt for henting av grønnsaker er på Festa Joker, ved Krux i Oppdal sentrum, eller annet etter avtale. 



VÅR MAT PÅ DITT BORD